Inloggen

Nicolaas van Eschstraat 14E (Eerste Verdieping)

404
5061 VT, Oisterwijk
€ 1170,37 p.m.
 • 404
  Appartement
 • 404
  2 Slaapkamers
 • 404
  66 m² wonen
 • 404
  Verhuurd

Ontdek het exclusieve La Hollande appartement in het charmante Oisterwijk! Een woning waar luxe en duurzaamheid samenkomen, en waar u zich direct thuis zult voelen.

Dit prachtige appartement van 66 m2 op de eerste verdieping biedt u alle comfort. Op slechts een steenworp afstand van het centraal station en de sfeervolle Lind, wordt deze parel van een woning per 1 juli compleet opgeleverd.

Het appartement wordt opgeleverd met hoogwaardige Miele-inbouwapparatuur, stijlvolle PVC-vloer, elegante raamdecoratie en comfortabele vloerverwarming.

Het appartement heeft twee slaapkamers waarvan één kamer een mooie werkplek kan zijn, een eigen parkeerplaats, berging en gezamenlijke fietsenstalling. Daarnaast biedt het appartement extra veiligheid dankzij de moderne video-intercom en is het voorzien van airconditioning.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om dit appartement in het prachtige Oisterwijk te bemachtigen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de luxe en het plezier van zorgeloos wonen in La Hollande.

Interesse in deze woning?

Deze woning is niet meer beschikbaar.